+30 2111991572
Κλεάνθους 11, Ηλιούπολη, Αττική
info@apartment.gr

Συνεργαστείτε μαζί μας

Η νεοσύστατη εταιρεία μεσιτικών ενδιαφερόντων apartment.gr που δραστηριοποιείτε στους τομείς του real estate, κατασκευών και ανακαινίσεων ακινήτων, αναζητεί συνεργάτες.

Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς με εμπειρία στην ανακαίνιση ακινήτων αλλά και στην κατασκευή κτιρίων.

Όραμα μας είναι να συνεργαστούμε με τους καλύτερους στο χώρο των κατασκευών τόσο στον τομέα των luxury κατοικιών, όσο και των ανακαινισμένων ακινήτων σε περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος όπως παραθαλάσσιες περιοχές των νοτίων προαστίων της Αθήνας αλλά και και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος.

Οι πελάτες μας είναι συγκεκριμένου οικονομικού επιπέδου, με απόλυτο ενδιαφέρον στην ανακαίνιση των ακινήτων τους αλλά και στη αγορά  νεόκτιστων ακίνητων πολυτελείας η ανακαινισμένων, σε περιοχές που προαναφέραμε.

Η apartment.gr είναι η μοναδική εταιρεία Real Estate στην Eλλαδα που παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες Feng Shui, κάτι που ενδιαφέρει το πελατολόγιο μας σε πρώτιστο βαθμό και αποτελεί κριτήριο της συνεργασίας τους μαζί μας.

Θα μας ενδιέφερε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να μιλήσουμε περαιτέρω για μια πιθανή συνεργασία.