+30 2111991572
Κλεάνθους 11, Ηλιούπολη, Αττική
info@apartment.gr

Όροι Χρήσης

Ο χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης και συναλλαγών του ιστοτόπου www.apartment.gr και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως τότε μόνο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της ιστοσελίδας apartment που βρίσκεται στην διεύθυνση www.apartment.gr

Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο toy apartment.gr δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, διανεμηθεί και αναδημοσιευθεί, σε καμία μορφή, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του apartment.gr. Είναι επιτρεπτή η εκτύπωση ή η ηλεκτρονική αποθήκευση του περιεχομένου του apartment.gr για προσωπική χρήση, απαγορεύεται όμως, με κάθε τρόπο, η χρήση του για εμπορικούς ή άλλο σκοπό.

Διακοπή υπηρεσιών

Το apartment.gr διατηρεί το δικαίωμα, το οποίο αποδέχονται οι χρήστες, να θέτει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα του, προσωρινά ή μόνιμα, με ή χωρίς προειδοποίηση, με σκοπό να αποκατασταθούν τεχνικά ζητήμτα ή για άλλους λόγους. Το apartment.gr επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους χρήστες που έχουν οικονομικές οφειλές στο apartment.gr.

Δεοντολογία χρηστών

Ο χρήστης  κατανοεί και αποδέχεται ότι, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του apartment.gr, μπορεί να εκτεθεί σε περιεχόμενο ανήθικο, απρεπές ή παράνομο. Σε περίπτωση που το apartment.gr λάβει ειδοποίηση ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί υλική ζημία ή ηθική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη, ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος.

Το apartment.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για:

Προβλήμτα που έχουν σχέση με το λογισμικό του χρήστη ή για μη διαθεσιμότητα του Διαδικτύου ή για άλλο ζήτημα που είναι εκτός αρμοδιότητας του.

Οποιαδήποτε απώλεια που οφείλεται σε κακόβουλο λογισμικό ή άλλο που ενδέχεται να επηρεάσει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τα προγράμματα του ηλεκτρονικού υπολογιστή, δεδομένα ή άλλο υλικό που ανήκει στον χρήστη, λόγω της χρήσης του apartment.gr

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Το apartment.gr περιέχει συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες υπάρχουν προς διευκόλυνση του χρήστη, όπως η παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν προωθούνται εμπορικά από το apartment.gr και για τον λόγο αυτό  ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχομένου τους. Το apartment.gr δεν εγγυάται ότι οι άλλες ιστοσελίδες ή η ιδια ισοσελίδα apartment.gr δεν έχουν ιούς ή άλλο επιβλαβές λογισμικό.

Αποκλεισμός Ευθύνης

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο περιεχόμενο του apartment.gr φωτογραφίες των ακινήτων ή άλλων πληροφοριών είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το περιεχόμενο του apartment.gr δεν αποτελεί  υλικό συμβουλευτικό και ο χρήστης δεν θα πρέπει να βασίζεται σε αυτό, προκειμένου να λάβει οποιαδήποτε απόφαση ή να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Το apartment.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή την καταλληλότητα του σκοπού οποιουδήποτε υλικού που περιέχεται σ’ αυτήν ή για την αξιοπιστία πρόσβασης σ’ αυτήν. Σε κάθε περίπτωση, το apartment.gr δεν αποδέχεται καμία ευθύνη σχετικά με ζημίες ή απώλειες που οφείλονται στη χρήση ή στην μη διαθεσιμότητα της χρήσης του apartment.gr.

Το apartment.gr παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες/συνδρομητές τη δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών, προσέχοντας στο όρια του δυνατού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες του apartment.gr δεν έχει κανένα επιπλέον κόστος παρά μόνο για τις μεστιτικές υπηρεσίες που παρέχει.

Το apartment.gr και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες αυτού ή των servers που τον φιλοξενούν, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Πολιτική Ιδιωτικότατες

Το apartment.gr σέβεται την ιδιωτικότατα όλων. Χειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα με προσοχή και σεβασμό. Φέρουμε ευθύνη για όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε, όπως όνομα, διεύθυνση, και άλλες υποχρεωτικές πληροφορίες αναγκαίες για την εγγραφή και τη δυνατότητα παραγγελίας στο hempshop.gr. Δε μεταφέρουμε απολύτως καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους.

Όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, λαμβάνουμε αυτόματα τη διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου (IP) του προσωπικού σας υπολογιστή, η οποία μας παρέχει πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και σύστημα λειτουργίας του προσωπικού σας υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο και με την άδειά σας, έχουμε τη δυνατότητα να αποστέλλουμε διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφία για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, νέα προϊόντα, και ενημερώσεις. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνούμε μαζί σας. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@hempshop.gr

Διατηρούμε το δικαίωμα να ανανεώσουμε ή να αλλάξουμε τη τρέχουσα πολιτική ιδιωτικότατες, γι’αυτό παρακαλούμε να την ελέγχετε συχνά. Οι τροποποιήσεις και διευκρινίσεις θα ενεργοποιηθούν άμεσα κατά την ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα. Καθίσταται ευθύνη του πελάτη να ελέγχει σποραδικά την ιστοσελίδα μας για τυχών αλλαγές και ενημερώσεις.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη τoυ apartment.gr

Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών και προϊόντων του apartment.gr  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικου/ ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Σύμβαση

Οι παρόντες όροι χρήσης συνιστούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του apartment.gr και κάθε χρήστη.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους παραπάνω όρους παρακαλώ επικοινωνήστε με το παρακάτω e-mail:  info@aprtment.gr