Το apartment.gr σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ιστοσελίδα για Φενγκ Σούι στην Ελλάδα το fengshui.gr παρέχει συμβουλές από πιστοποιημένους συμβούλους.

Τι είναι το Φενγκ Σούι

Το φενγκ σούι είναι μια πανάρχαια τεχνική, που για πολλούς αιώνες παρέμεινε κρυφή. Μπορούσε να την χρησιμοποιήσει μόνο ο αυτοκράτορας και παρέμενε άγνωστη για σχεδόν όλους. Και εδώ γεννιέται το ερώτημα: πόσες άλλες τέχνες της αρχαιότητας χάθηκαν για να μην πέσουν στα χέρια ανθρώπων που θα έσπερναν το όλεθρο και την καταστροφή;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τι είναι μια μελέτη Φενγκ Σούι

Το βασικό στοιχείο που πρέπει να προσέξει κάποιος σε μια μελέτη είναι ο σύμβουλος Φενγκ Σούι να έχει πιστοποίηση ότι είναι επαγγελματίας σύμβουλος. Υπάρχουν σχολές φενγκ σούι και δάσκαλοι που το πιστοποιούν αυτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα και με μια απλή αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης μπορείτε να το διαπιστώσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μελέτες Φενγκ Σούι για επαγγελματικούς χώρους

Σε χώρες της Ασίας, όπως Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία η εφαρμογή φενγκ σούι είναι μια πάγια τακτική πριν κάποιος ξεκινήσει μια επιχείρηση ή αν ανοίξει νέα καταστήματα. Η κατανόηση της ενέργειας Τσι, είναι το πρωταρχικό στάδιο για να καλέσει κάποιος ένα επαγγελματία σύμβουλο φενγκ σούι. Αν κατανοηθεί αυτό το σκέλος, τότε κατανοούμε πόσο λογικό είναι ένας χώρος που θέλουμε να αποδώσει χρήματα θα πρέπει να έχει μια ομαλή ροή του Τσι αλλά και να έχει “καλή ενέργεια” ή όπως το λέμε στο φενγκ σούι, το τσι των “άστρων” θα πρέπει να είναι ευοίωνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μελέτη Φενγκ Σούι για κατοικία

Αυτό που έχει παρεξηγηθεί τα τελευταία χρόνια στην Δύση, είναι η αντίληψη ότι αν στολίσουμε το σπίτι μας με διακοσμητικά και βάψουμε μια κόκκινη πόρτα στην είσοδο θα έχουμε ευτυχία, υγεία και χρήματα. Βέβαια αυτό ελάχιστα έχει σχέση με την πραγματικότητα μιας και το Φενγκ Σούι διαπραγματεύεται το πως η ενέργεια Qi, έχει διαδραστικότητα με τον χώρο μέσα στον οποίο κατοικούμε. Άρα το σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τι είναι το Τσι, αυτή η ζωτική ενέργεια που περιβάλλει τα πάντα, και πως αυτή μας επηρεάζει σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μελέτες Φενγκ Σούι για ανεύρεση κατοικίας ή οικοπέδου

Η σωστή ανεύρεση μιας κατοικίας είναι ένα δύσκολο και επίπονο έργο που χρειάζεται προσπάθεια και να οπλιστεί κάποιος με υπομονή και αγάπη σε αυτήν την αναζήτηση. Σε μερικούς ανθρώπους υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια πιο ευοίωνη ζωή ενός σε άλλους πρέπει να καταβληθεί αρκετή προσπάθεια ώστε να καταφέρουν να ισορροπήσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ