Με την αγορά ακινήτων στο πάγο ποια είναι τα βήματα που πρέπει να πάρουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων εν μέσω πανδημίας ώστε να είναι έτοιμοι για την ανάκαμψη της αγοράς;

AΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Έχετε  την δυνατότητα να περιμένετε την ανάκαμψη της αγοράς ώστε να επωφεληθείτε από την ανοδική πορεία τιμών που σημειώθηκαν πριν την πανδημία;

Σκεφτείτε ρεαλιστικά όλα τα σενάρια και ετοιμάστε ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που χρειαστεί.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ Η ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ανακαινίσεις η επιδιορθώσεις στα ακίνητα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και προσθέστε αξία στα ακίνητα σας. Με την αγορά να έχει πολύ λίγα νεόκτιστα ακίνητα και με πολλά ακίνητα πεπαλαιωμένα, οι αγοράστες ψάχνουν ακίνητα ανακαινισμένα και είναι έτοιμοι να πληρώσουν έξτρα για αυτά. Ένα ακίνητο περιποιημένο σίγουρα αξίζει περισσότερο στα μάτια των αγοραστών. 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για τον κατάλληλο μεσίτη που θα σας βοηθήσει στην αγοραπωλησία του ακινήτου σας. Δημιουργείστε μια λίστα με αυτά που ζητάτε και επικοινωνήστε με γραφεία που βρίσκονται στην περιοχή σας η και πιο μακρυά. Επικεντρωθείτε ώστε να βρείτε ένα μεσίτη που θα σας αρμόζει αλλά και που θα διευκολύνει τις διαδικασίες πώλησης. Ο επαγγελματισμός  και η τήρηση υποσχέσεων θα πρέπει να είναι ψηλά στην λίστα σας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ενήμεροι για την πορεία της αγοράς ώστε να γνωρίζετε τις διακυμάνσεις τιμών αλλά και τις συνεχόμενες αλλαγές λόγω πανδημίας.

Η ομάδα στο apartment.gr θα χαρεί να τηλεφωνήστε η να επικοινωνήστε μαζί διαδικτυακά μέσω email η των social media.  Κλείστε ραντεβού μαζί μας σήμερα και εκπληρώσετε μια από τις πιο σημαντικές συναλλαγές της ζωής σας με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό.